Рівне спортивне
Понеділок, 06.05.2024, 00:10



Вітаю Вас Гість | RSS
[ Головна ] [ ] [ Мій профіль ] [ Реєстрація ] [ Вихід ] [ Вхід ]
Меню сайту

Категорії розділу
Спідвей [2]
Міні футбол [0]
Баскетбол [4]
Футбол [2]
Волейбол [1]
Інші види спорту [4]
Різне [0]

Форма входу

Пошук

Головна » 2011 » Лютий » 19 » Рівненський "Пульсар" — поза Кубком
23:31
Рівненський "Пульсар" — поза Кубком
Рівненський "Пульсар" не виправдав сподівань своїх уболівальників і припинив виступи у Кубку України з баскетболу. Після поразки у першому чвертьфінальному поєдинку у Луцьку від місцевого "Волиньбаскета" рівняни програли й повторний поєдинок удома. 
Читайте також:

На цю зустріч прийшло чимало вболівальників — мабуть, найбільше у нинішньому сезоні. Але вже у середині першої чверті інтрига почала потроху вмирати — при рівній боротьбі на перших хвилинах згодом гості додали швидкості, примусивши господарів помилятися. Тож на першу перерву команди пішли за відчутної переваги волинян — 28:14.

Надалі гра проходила менш результативно, проте гості упевнено утримували перевагу. Лише за лічені хвилини до фінального свистка погоня "пульсарівців" почала давати свої плоди — волиняни, практично здобувши перемогу за підсумками обох матчів, випустили на майданчик молодих гравців, що й відобразилося на рахунку. За кілька секунд до закінчення гри Денис Сотник реалізував штрафні кидки і вивів "Пульсар" вперед — 70:69. Проте екс-пульсарівець Олексій Рябінін стрімко пройшов на половину рівнян і одночасно з фінальною сиреною влучив із середньої дистанції, тим самим принісши перемогу своїй команді — 71:70.

Отож, здолавши рівненський "Пульсар", луцький "Волиньбаскет" здобув путівку до "Фіналу чотирьох", який відбудеться у квітні. А рівняни зосередяться на матчах чемпіонату України — цих вихідних вони зіграють у Чернівцях зі "Стрібою".

Михайло Переверзій, наставник "Пульсара":

— Ми старалися взяти реванш за програш у першій зустрічі. Хоча знаємо, що луцька команда доволі сильна, ми налаштовувалися на перемогу з надією на те, що вдасться відіграти втрачене у Луцьку. На жаль, не вдалося. До того ж, у нас знову кадрові проблеми: травмувався Олександр Жужа. Сьогодні вийшов на майданчик Андрій Артемович — вперше після чотирьох місяців, але й він почуває себе невпевнено і чогось серйозного від нього вимагати зарано. Та й у інших гравців було чимало промахів (ми не забили 12 штрафних) і помилок, так що результат зустрічі закономірний.
Категорія: Баскетбол | Переглядів: 735 | Додав: Andrey | Теги: Кубок України, пульсар, баскетбол | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Календар
«  Лютий 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28

Архів записів

Наше опитування
Яку команду ви вважаєте кращою в місті Рівне?
Всього відповідей: 23

Друзі сайту
 Праздники, поздравления, тосты, SMS портал Иоє Рівне. Дізнайся більше про своє місто

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024      Зробити безкоштовний сайт з uCoz